Esquí

Núria Pau cau en la segona màniga en l’estrena olímpica

La ribetana acaba en la 40a posició del gegant en una primera màniga que no pot acabar la favorita Mikaela Shifrin

L’esquiadora Núria Pau ha estat la primera representant catalana que ha participat a Pequín 2022. La ribetana, que s’estrenava en uns Jocs Olímpics, ha quedat 40a en la primera màniga i ha caigut en la segona. L’esquiadora catalana ha patit les difícils condicions de la pista pel desgast de totes les corredores que ja hi havien passat –corria amb el dorsal 48. A més, la dificultat d’avui era adaptar-se a les condicions de la neu, que ha posat en problemes a les més grans. De fet, una de les grans favorites i estrella dels Jocs Olímpics, l’americana Mikaela Shiffrin, ha anat per terra en la quarta porta.

La sueca Sara Hector ha estat la més ràpida de la primera màniga i ha obtingut un bon coixí respecte l’austríaca Katharina Truppe (+0,30 segons) i la italiana Federica Brignone (+0,42). Les tres són les grans favorites pes aconseguir medalla, i és que la quarta ha estat l’eslovaca Meta Hrovat a gairebé un segon de Sara Hector (+0,92).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)