Hoquei sobre gel

El Puigcerdà, sense res a fer en el duel català amb el Barça (4-1)

Derrota del Puigcerdà en la seva visita al Barça, que deixa l’equip segon a 4 punts del Jaca i amb els blaugrana tercers, a manca de quatre jornades amb la visita del líder a la Cerdanya. i amb el factor pista al play-off en joc. Un error defensiu i un segon gol in extremis encarrilaven la victòria local a la primera part (2-0). Sean McGovern en superioritat reduïa diferències a la segona part però una contra del Barça també amb els grocs amb un més ensorrava els intents de remuntada (3-1), que s’esfumaven en la tercera part (4-1) amb la defensa visitant a contrapeu.