La UE Sarrià suma un treballat empat contra l’Eivissa (29-29)

Els sarrianencs han arribat a perdre de cinc gols en la segona meitat

La UE Sarrià ha aconseguit un treballat punt contra l’Eivissa (29-29) en partit ajornat de la tretzena jornada de la divisió d’honor plata. Ha sigut l’últim partit que han jugat a casa sense públic per la sanció que tenien. Els sarrianencs han arribat a perdre de cinc gols en la segona meitat, però en els darrers minuts han estat encertats i han aconseguit anivellat el partit. En el darrer minut han tingut un atac per guanyar, però els hi han xiulat passiu i l’Eivissa ha disposat de catorze segons per aconseguir el gol de la victòria i no ha marcat.

Els sarrianencs han anat per darrera en el marcador des de l’inici i s’ha mantingut dins del partit gràcies a Lozano que ha fet 10 gols en la primera meitat. L’Eivissa s’ha avançat de tres gols (6-9) en el minut 13 i ha sabut controlar aquesta diferència al seu favor arribant a la màxima avantatge de cinc gols (11-16) a dos minuts del descans. S’ha arribat a la mitja part amb un 13-17 després de que el porter Toro aturés un penal amb el temps esgotat.

En l’inici de la segona meitat els locals no han estat encertats, han perdut moltes pilotes, els visitants s’han tornat a distanciar, i a quinze minuts del final tornaven a tenir cinc gols de marge (20-25). En aquests darrers minuts el Sarrià ha reduït poc a poc la diferència, ha empatat a quatre minuts de la fi (27-27) i ha lluitat fins el darrer segon per aconseguir puntuar. Guillem Lozano ha destacat amb 13 gols anotats.