Un empat molt treballat

Handbol. El Sarrià aconsegueix anivellar un partit que perdia de cinc gols a quinze minuts del final i disposa d’un atac per guanyar un rival directe com l’Eivissa en un partit ajornat

UE Sarrià 29 Eivissa 29

UE SARRIÀ:Toro, Arnau (2), Lozano (13), Jaureguiberry (1), Ballester, Font (1) i Gutiérrez (3) –inicial–; Biosca (p.s.), Pararols (5), Portulas (1), Teixidor (3), Cabrera, Lucea i Fina.EIVISSA:Gamallo, Sancho (7), Pereiro (2), Sanz (3), Bernárdez (5), Torres i Bodi (4) –inicial–; Broto (p.s.), J. Rodríguez (2), Fernández, Prada (3), Castro (2) i A. Rodríguez (1).PARCIALS CADA CINC MINUTS:2-3, 4-6, 7-9, 9-11, 10-13, 13-17 (descans), 16-20, 18-22, 20-25, 23-26, 25-27 i 29-29.ÀRBITRES:Pinilla i Deiros. Van mostrar targeta vermella a Portulas, van excloure Teixidor (2), Jaureguiberry (2) i Pararols, del Sarrià, i Pereiro i Torres de l’Eivissa.

La UE Sarrià va haver de treballar molt per aconseguir un valuós empat contra l’Eivissa (29-29) en partit ajornat de la tretzena jornada de la divisió d’honor plata. Els sarrianencs no van tenir el suport del seu públic contra un rival directe, ja que van complir l’últim partit de sanció que tenien. Els sarrianencs mai van estar al davant en el marcador i van arribar a perdre de cinc gols en la segona meitat, i tenien un 20-25 en contra quan faltaven quinze minuts. A poc a poc van anar eixugant la diferència , i en els darrers minuts van estat encertats i van aconseguir anivellar el partit. En el darrer minut el Sarrià va tenir un atac per guanyar, però els van xiular passiu i l’Eivissa va disposar de catorze segons per fer el gol de la victòria i no va marcar.