El CE Mediterrani i l’stm Mataró jugaran la segona semifinal de la copa femenina

El Medi ha guanyat per un ajustat 5-6 el CN Sant Andreu i les mataronins s’han imposat per un més clar 8-12 al CN Terrassa, l’amfitrió

El CE Mediterrani i l’stm Mataró jugaran la segona semifinal de la copa femenina que s’està disputant a Terrassa. Les jugadores del Medi han derrotat per un ajustat 5-6 5-6 (0-2, 3-1, 0-1 i 2-2) el CN Sant Andreu, mentre que les mataronines han superat per un més clar 8-12 (4-5, 1-2, 0-4 i 3-1) el CN Terrassa, l’amfitrió.

L’enfrontament entre el Sant Andreu i el Mediterrani ha sigut molt disputat, anivellat, incert i amb alternatives. El Mediterrani s’ha avançat amb un 0-2 en el primer quart i el Sant Andreu ha donat la volta al partit en el segon (3-2) i s’ha arribat al descans amb un empat a tres gols. El Mediterrani s’ha tornat a avançar i en els primers minuts del darrer període guanyava per 3-5. El Sant Andreu ha empatat (5-5) a cinc minuts del final, però Paula Crispi ha anotat un penal a 52 segons de la fi que ha sigut decisiu. Helena Dalmases ha fet tres gols pel Mediterrani i Ariadna ruiz tres pel Sant Andreu.

El primer període del darrer quart de final de la jornada ha sigut molt intens i amb encert golejador. A l’inici del segon quart hi havia un empat (5-5), però a partit d’aquí el Mataró ha fet un parcial de 0-6 i pràcticament ha sentenciat el partit amb el 5-11 a falta dels últims vuit minuts. El Terrassa ha maquillat el resultat en el darrer període. Simone van de Kraats ha fet quatre gols per l’stm Mataró.

La primera semifinal de demà la jugaran el CN Rubí i l’Astralpool Sabadell a les 11.45 h i el Mediterrani i el Mataró s’enfrontaran a les 13.30 h.