Futbol sala

L’Industrias busca els punts a la pista de El Pozo i cau per la mínima (6-5)

Els colomencs han fet una gran segona meitat i guanyaven per 4-5 a falta de vuit minuts

L’Industrias Santa Coloma ha lluitat, ha competit i ha buscat els punts en la seva visita a la pista de El Pozo Múrcia, però al final ha perdut per la mínima (6-5). Els colomencs han fet una gran segona meitat en que han anivellat tres cops el partit i s’han posat per davant (4-5) a falta de només vuit minuts pel final. Els murcians, quarts de la classificació, han fet el gol de la victòria a un minut per acabar.

Els colomencs han tingut ocasions en la primera meitat, però han enviat dues pilotes al pal, una abans i l’altres després que el Pozo marqués el seu gol en el minut 8. El primer temps ha sigut força disputat i el porter Borja ha fet un parell de bones aturades davant l’insistent atac murcià en la primera part.

La segona meitat ha sigut completament diferent, amb molts gols i alternatives en el marcador. Cardona ha empatat (1-1), però els murcians han fet dos gols consecutius que han estat neutralitzats per un altre gol de Cardona i un en pròpia porta dels locals (3-3). Novament s’ha avançat El Pozo i aquesta vegada els colomencs han donat la volta al marcador amb gols de Sepe i Verdejo, de doble penal, que han situat el 4-5 a vuit minuts del final. El Pozo han empatat tot seguit i a un minut per acabar i atacant de cinc ha fet el gol de la victòria, 6-5.