Futbol sala

El Barça treballa per guanyar, però s’ha de conformar amb un empat

El Jimbee Cartagena suma un punt en el Palau Blaugrana (2-2)

El Barça ha fet merits per aconseguir la victòria en l’últim partit de la primera volta, però s’ha hagut de conformar amb un empat (2-2) contra el Jimbee Cartagena. El líder no ha pogut vèncer al tercer classificat en un partit disputat i en el que ha tingut tres baixes importants, les conegudes de Matheus i Pito, i la d’última hora de Sergio Lozano, tocat en un turmell.

Els dos equips han notat que feia temps que no jugaven per l’aturada per la disputa de l’europeu i han trigat a començar a crear ocasions de perill. El joc ha estat anivellat, però a mesura que han anat passant els minuts els blaugrana han tingut més ocasions clares tot i que els hi ha faltat l’encert per marcar el primer gol. Amb el 0-0 inicial s’ha arribat al descans.

El Barça ha sortit amb ganes en la segona meitat i ha enviat una pilota al pal, però el Cartagena ha marcat en una jugada d’estratègia en el minut 25. La intensitat en atac dels blaugrana ha continuat i després d’un nou pal, Ferrão ha marcar dos gols en quatre minuts i ha donat la volta al marcador (2-1). El Cartagena ha demostrar perquè està en la zona alta i Lucao ha empatat en una pèrdua de pilota dels blaugrana a tres minuts del final. El Barça ha tingut ocasions per guanyar, les millors dos xuts al pal consecutius de Ferrão i Adolfo, però la pilota no ha volgut entrar.