Handbol

Eli Cesáreo deixa el Bera Bera i jugarà en el Dijon de la lliga francesa

La pivot internacional català hi estarà les dues properes temporades

Eli Cesáreao deixarà el Super Amara Bera Bera a final d’aquesta temporada i marxarà a jugar en el Dijon de la Lliga francesa fins al juny del 2024. La pivot de Sant Joan Despí, de 22 anys, ho ha anunciat en una roda de premsa amb la responsable de la secció del conjunt basc Tati Garmendia. En aquesta roda de premsa la jugadora ha dit que marxa a jugar a una lliga europea, i després el Dijon ha fet oficial que jugarà amb ells les dues properes temporades.

La internacional Eli Cesáreo ha explicat que te sentiment contraposat i ha dir: “És una meravella haver pogut estar tres temporades aquí, les joves aspirem a jugar aquí perquè és un club exemple a seguir i estic molt agraïda al club”. També ha destacat el cos tècnic i a l’afició, i sobretot a les seves companyes.

La pivot catalana ha dit que ho seguirà donant tot per l’equip el que resta de temporada i que vol guanyar els títols. “Queda molta temporada, no deixaré de treballar fins al final perquè és el que em caracteritza, queda una Lliga per guanyar i, sobretot, una copa” ha afirmat Eli Cesáreo, que ha reconegut que ha estat molt feliç i com a Donostia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)