Futbol sala

El Barça encaixa la segona derrota a la lliga (1-3)

El Barça ha encaixat la segona derrota a la lliga en cedir al Palau contra el Palma Futsal (1-3). Les baixes d’Ortiz, Matheus, Pito i Sergio Lozano s’han deixat notar contra un rival que ha sabut aprofitar les seves ocasions i ha sentenciat quan els blaugrana atacaven amb porter jugador per buscar la remuntada en els minuts finals. L’actuació del porter visitant Barrón ha estat clau sobretot després del 0-1 de Rojas (7’). La pressió dels blaugrana finalment ha donat resultat en una gran rematada de Coelho (1-1, 26’). Els visitants han decidit apostar pel porter jugador i Rojas, un altre cop, ha clavat l’1-2 (29’) aprofitant un rebot. Amb els de Jesús Velasco abocats a l’atac ha arribat l’1-3 de Chaguinha (40’).

La bona notícia del partit ha estat el debut amb el primer equip de Jorge Carrasco. També ha tingut minuts el jove del planter Albert Orgas. Tot i la derrota l’equip segueix líder amb set punts d’avantatge respecte el Pozo i el Valdepeñas, que té un partit pendent,