Atletisme

Nou rècord d’Ayad Lamdassem

Atletisme. El fondista lleidatà rebaixa en deu segons la seva plusmarca espanyola en marató a Sevilla (2h06:25) i mostra la seva cara més ambiciosa: “Vull guanyar l’or en l’europeu de Munic”

L’experiència és un grau i el lleidatà Ayad Lamdassem, amb 40 anys complerts l’octubre del 2021, continua engrandint el seu palmarès en la marató i gaudint del millor moment atlètic. Cinquè en els Jocs Olímpics de Tòquio, el fondista del Bikila va rebaixar, ahir a Sevilla, 10 segons més la seva plusmarca catalana i espanyola en la distància (2h06:25). Amb aquest registre, Lamdassem va ocupar el sisè lloc d’una marató que va dominar l’etíop Asrar Abderehman, el nou recordista de la prova, amb 2h04:43. Eufòric per la nova plusmarca, el fondista català no amaga el seu nou repte: “Vull guanyar l’or en la marató de l’europeu de Munic.”

La protagonista en la marató femenina va ser la vallenca Marta Galimany (Adidas), que va flirtejar amb la plusmarca espanyola (2h26:51) fins al quilòmetre 35, però que, al final, va perdre pistonada. En tot cas, la recordista catalana va signar la seva segona millor marca de sempre (2h27:53) i tindrà l’opció d’escollir si vol competir en el mundial d’Eugene o en l’europeu de Munic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)