Futbol sala

L’Industrias guanya a la pista del Xota amb un gol de Verdejo a dos minuts del final

El partit és molt anivellat i disputat, i el colomencs mantenen la seva bona dinàmica (0-1)

L’Industrias Santa Coloma ha aconseguit una important i treballada victòria a la pista del Xota gràcies a un gol d’Alex Verdejo a dos minuts del final (0-1). El partit corresponia a la tretzena jornada i el conjunt navarrès necessitava guanyar per fer un pas decisiu per la seva classificació per la copa d’Espanya. El conjunt colomenc ha mantingut la seva bona dinàmica i ha guanyat quatre partits i n’ha empatat un altre en els sis últims que ha disputat.

La primera meitat ha estat molt anivellada amb ocasions de gol per part dels dos equips, però cap dels dos ha pogut inaugurar el marcador i s’ha arribat al descans amb el 0-0 inicial. En la segona els dos equips han continuat buscant el gol i a falta de quatre minuts pel final els dos han atacat amb cinc homes i sense porter. Alex Verdejo ha marcat a dos minuts del final, i els colomencs han aguantat els darrers atacs dels navarresos buscant puntuar.