Tennis

Nadal supera Kozlov a Acapulco i completa el seu millor inici de curs

Rafa Nadal (4) ha derrotat el nord-americà Stefan Kozlov (130è de l’ATP) per 6-0 i 6-3 en els vuitens de l’obert Mexicà que es juga a Acapulco (ATP 500) i, amb 35 anys, ha arrodonit el seu millor inici de sempre en el circuit amb dotze victòries en dotze partits. El rècord anterior del balear eren els onze triomfs que havia signat el 2014. El manacorí jugarà contra el nord-americà Tommy Paul (39è de l’ATP) i si venç es podria trobar en les semifinals al rus Daniïl Medvédev (1), que s’enfronta al japonès Yoshihito Nishioka. Nadal va guanyar tres partits en l’ATP 250 de Melbourne, set més en l’obert d’Austràlia, en el qual va celebrar precisament contra Medvédev el segon títol del 2022 després de cinc mesos d’inactivitat, i ara du dos triomfs a Acapulco.

En dobles, el català Marcel Granollers i l’argentí Horacio Zeballos van superar els vuitens contra l’uruguaià Behar i l’ecuatorià Escobar per 6-3 i 6-4.Se les hauran en quarts amb el mexicà Verdugo i el nord-americà Isner.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)