Esquí

Espectacular 8è lloc de Quim Salarich en l’eslàlom de la copa del món de Garmisch

L’osonenc ha fet el millor resultat de la seva carrera

Quim Salarich ha aconseguit una espectacular 8a posició en l’eslàlom de la copa del món de Garmirsch-Partenkirchen. L’osonenc ha aconseguit el millor resultat de la seva carrera amb aquest top-10, un fita històrica. El seu millor resultat havien sigut dues quinzenes places en la copa del món aquesta mateixa temporada. Quim Salarich ha fet un temps total d’1:47.25 i s’ha quedat a 1.11 de la primera posició que ha aconseguit el noruec Henrik Kristoffersen amb 1:46.14.

En la primera mànega l’osonenc ha sortit amb el dorsal 50 i ha fet el 13è temps amb 54.66 i ha quedat a 1.20 del millor registre que ha marcat el suís Tanguny Nef (53.46), que ha quedat fora en la segona mànega. En la segona baixada Quim Salarich ha marcat 52.59, que al final ha sigut el vuitè millor temps de la segona mànega. El basc Juan Del Campo també ha pogut disputar la segona baixada i ha acabat el 25è amb 1:50.65.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)