Una injecció de moral

Handbol. El Sarrià completa la primera fase amb un partit sensacional contra el Ciudad Real que acaba amb un final boig i amb el pavelló rendit

UE Sarrià 24 Ciudad Real 24

UE SARRIÀ:Moreno, Pararols (1), Pep Arnau (1), Pórtulas (1), Lozano (6), Teixidor (2), Toro, Cabrera, Jaureguiberry (5), Lucea, Font (2), Mariscal (4) i Biosca.CIUDAD REAL:Torres, Souto (2), Palacios (2), Galán, Díaz (6), Gómez, Serrano, Plaza (2), Barricart, Ramos (5), Cordies (1), Mora (2), López-Tola, Enebral (3), Ruiz i Torres (1).PARCIALS:3-2, 6-5, 7-7, 8-10, 9-12, 12-14; 12-15, 12-17, 16-18, 17-21, 21-22 i 24-24.ÀRBITRES:Valdés i Fernández. Exclusions a Arnau (2), Pararols, Pórtulas i Jaureguiberry, del Sarrià, i Souto (2), Díaz (2), Serrano i Cordies, del Ciudad Real.

18 2 2 14 468 535

El Sarrià va demostrar que està a punt per afrontar a partir d’ara la fase de permanència completant un magnífic partit contra el Ciudad Real (24-24), que va tenir el partit guanyat en la segona part (12-18) però que no va saber aturar la rauxa dels sarrianencs en els minuts finals. L’espectacle també es va viure a les grades amb una afició rendida que va competir contra la penya de l’equip castellà, que no es va cansar mai d’animar. L’empat va acabar sent un mal resultat per al Ciudad Real, que també jugarà en el grup de la permanència, igual que el Sarrià, que començarà amb només cinc punts.

Teixidor va fer el 24-23 a 10 segons del final després d’una gran aturada d’Aleix Toro. Els visitants, però, van volar cap a la porteria rival i a 5 segons van fet l’empat. Sense cap respir, Pórtulas també va sortir disparat per buscar el triomf i va marcar, però els àrbitres van considerar que aquesta última acció era fora de temps.

El retorn de Mariscal va ser clau en la millora de l’equip, que malgrat el seu esforç va patir una davallada en els primers minuts de la segona part, quan es va estar 10 minuts sense marcar. El suport del públic, en aquest sentit, va ser essencial per aixecar la moral de l’equip i a partir d’un parcial de 4-0 el partit va canviar completament. Lozano (sis gols), que va acabar amb un fort cop i no va poder participar en els atacs decisius, i Mauro (cinc) van ser els màxims golejadors del Sarrià.

Els equips del grup A que jugaran la fase de permanència són l’Alcobendas, l’Aranda, el Sòria, el Zamora i el Teucro. El primer partit serà l’Alcobendas-Sarrià el dia 12. Els cinc últims baixaran i els cinc primers se salvaran.