Hoquei sobre gel

El Puigcerdà segueix líder amb el triomf a Majadahonda (3-4)

Derrota del conjunt femení en el primer partit de la semifinal pel títol

El Puigcerdà arribarà líder a la darrera jornada de lliga, en què visita el Jaca, l’altre aspirant a acabar primer, gràcies a la victòria contra el Majadahona 3-4. Nacho Granell i Ignat Zemchenko van capgirar el marcador en un sol minut a la segona part (1-2) i León Tona en superioritat situava l’1-3 amb què s’arribava a la tercera part. Pol Costa al minut següent del 2-3 local encarrilava el triomf, que permet els cerdans afrontar la darrera jornada amb 2 punts d’avantatge respecte el segon.

L’equip femení va perdre contra el Majadahonda 1-2 el primer partit de la semifinal del play-off, contra les actuals campiones. La sèrie al millor de tres es tanca el cap de setmana que ve amb el segon partit i, si cal, el tercer. En l’altra semifinal el Txuri Urdin s’enduia la victòria de Valdemoro.