Tennis

Rafa Nadal confirma que jugarà el Barcelona Open Banc Sabadell

Rafael Nadal, quart jugador mundial, ha confirmat la seva presència en la propera edició del Barcelona Open Banc Sabadell–Trofeu Comte de Godó, que en aquest 2022 celebrarà la seva edició número 69 del 16 al 24 d’abril. El tennista mallorquí, que després d’adjudicar-se diumenge l’obert d’Acapulco ha signat la seva millor arrencada de temporada amb un ple de 15 victòries, i va guanyar a Austràlia el seu Grand Slam número 21, segueix sent el gran referent de la terra batuda i lluitarà per obtenir el seu tretzè títol a Barcelona.

Nadal arribarà com el tennista amb més títols del Grand Slam de la història, després de conquistar al gener l’Obert d’Austràlia, en una èpica final a cinc mànegues davant l’actual número u del món, Daniïl Medvédev.

D’aquesta forma, es manté fidel al torneig del Reial Club de Tennis Barcelona-1899, club al qual pertany des de nen, en què participarà per dissetena vegada i la pista central del qual porta el seu nom.

Nadal és la principal figura del cartell del torneig, que en les properes setmanes continuarà perfilant la presència d’altres grans estrelles del tennis com el grec Stéfanos Tsitsipas, finalista de l’any passat contra el balear, que també ha confirmat la seva participació.

“Jugar en el meu club i davant la meva gent significa moltíssim per a mi”, ha destacat Nadal. El director esportiu del torneig, David Ferrer, s’ha mostrat molt il·lusionat amb la participació de Nadal, de qui ha destacat que “el que està fent és una cosa única”. “Tenir Rafa a Barcelona és molt important per al torneig i l’expectació serà màxima per saber fins on pot arribar”, ha afegit Ferrer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)