Atletisme

Maria Vicente confirma que estarà en el mundial de pista coberta de Belgrad

Adel Mechaal acaba tercer en els 3.000 m de Madrid i no pot superar els etíops

Maria Vicente estarà en el mundial de Belgrad de pista coberta en la prova del pentatló. L’atleta de l’Hospitalet estava pendent de les rivals i de la llista mundial i avui s’ha confirmat que hi estarà present. La noticia ha arribat mentre disputava el míting de Madrid que ha posat punt i final al circuit mundial de pista coberta. La catalana ha tingut un ensurt i no ha acabat la llargada perquè ha notat molèsties a la cuixa esquerra. Després de fer nul en el primer salt, Maria Vicente s’ha tocat la part de dalt de la cuixa esquerra en la cursa del segon intent i ni tant sola ha intentat saltar. Després ja no ha tornat a fer cap més salt, l’han visitat els serveis mèdics de la federació i divendres se li faran proves, però ella mateixa ha dit que només ha sigut un ensurt.

Adel Mechaal ha finalitzat en la tercera posició dels 3.000 m, sense poder superar els corredors etíops que han finalitzat en les dues primeres posicions. La victòria ha sigut per Selemon Barega, el campió olímpic de 10.000 m, amb 7:34.03, que ha superat Lamecha Girma ajustadament (7:34.09). Adel Mechaal, que potser ha notat el cansament del doblet del campionat d’Espanya, ha acabat tercer (7:35.26) i ha superat en els darrers metres a Mohamed Katir (7:35.73).

La veneçolana Yulimar Rojas, campiona olímpica, s’ha quedat a només dos centímetres del seu rècord mundial de triple (15,43) al guanyar amb un salt de 15,41 m. Només ha fet dos salts vàlids però en l’altre també ha estat molt aprop, a vuit centímetres al fer 15,35.

En els 60 m tanques l’escalenca Aitana Radsma ha finalitzat setena amb 8.33 que és marca personal, superant la seva anteriors marca que havia fet en la semifinal amb 8.35. La vilafranquina Xènia Benach no ha disputat la final, i en la semifinal havia marcat 8.11.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)