Atletisme

Només els 3.000 m en el mundial

Atletisme. Mechaal es decanta per la distància més llarga i no disputarà els 1.500 m, on també estava inscrit

Adel Mechaal es va decantar pels 3.000 m i només disputarà aquesta prova en el mundial de pista coberta de Belgrad que es celebrarà del 18 al 20 de març. El palamosí també estava inscrit en els 1.500 m del campionat del món, però després de fer una valoració amb el seu entrenador Antonio Serrano sobre si havien de afrontar el doblet o centrar-se en una de les dues proves, es van decantar pels 3.000 m. Adel Mechaal (New Balance) ja va fer el doblet 1.500-3.000 m en el recent campionat d’Espanya que es va disputar a Oviedo i va guanyar els dos títols estatals, però va acabar força cansat.

En aquesta temporada de pista coberta els palamosí ha fet grans actuacions en els 3.000 m i va aconseguir batre el rècord d’Europa de la distancia amb una gran marca de 7:30.82 en la prova del World Indoor Tour celebrada a Staten Island (Estats Units).

Per ocupar la plaça que deixa Adel Mechaal en els 1.500 m del mundial la federació espanyola ha convocat al lleonès Saúl Ordóñez. En aquesta distancia també estava seleccionat el granadí Ignacio Fontes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)