La bona feina del Sarrià a la pista de l’Alcobendas no te premi (35-31)

Els sarrianencs inicien la fase de permanència amb una derrota

La UE Sarrià ha iniciat la fase de permanència de la divisió de plata amb una derrota a la pista de l’Alcobendas (35-31), el segon del grup. Els sarrianencs han fet una bona feina, han lluitat i han estat dins del partit fins a dos minuts del finals en que els madrilenys s’han distanciat més clarament. El Sarrià ha fet un bon inici de partit i s’han avançat amb un 0-4 en els primers quatre minuts, amb tres gols seguits de Teixidor. El conjunt madrileny ha ajustat el marcador, però el Sarrià s’ha mantingut per davant durant tota la primera meitat. La seva defensa ha estat intensa, els seus atacs ràpids, i s’ha mantingut amb dos o tres gols (9-12) per davant fins arribar al descans amb el 14-16 a favor. Lozano ha fet sis gols en la primera meitat.

Els sarrianencs s’han mantingut per davant en el marcador fins el minut 38 en que l’Alcobendas ha incrementat la seva intensitat en el joc (20-19). Els visitants han perdut algunes pilotes, han comès algunes errades en atac i el porter local ha fet bones aturades. El Sarrià s’ha mantingut viu, a un o dos gols per sota (26-25 o 31-30), i ha disposat d’algunes accions per empatar. En els dos últims minuts l’Alcobendas s’ha distanciat definitivament. Lozano ha acabat el partit amb vuit gols, i Teixidor i Mariscal n’han fet sis cada un.