Tennis

Badosa inicia amb un triomf contra Martincová la defensa del títol a Indian Wells

Paula Badosa (5) ha iniciat aquesta matinada hora catalana la defensa del títol al WTA 1.000 d’Indian Wells amb un triomf solvent davant de la txeca Tereza Martincová per 6-2 i 7-6 (4) en una hora i 37 minuts. La seva rival en els setzens serà la tennista de la Vall d’Uixó Sara Sorribes (32), que ha derrotat l’eslovena Kaja Juvan. La catalana ha estat molt superior en el primer set, però en el segon s’ha trobat de seguida amb un break en contra (0-2). La txeca ha millorat molt en els intercanvis i ha connectat molts cops guanyadors amb la dreta. Badosa s’ha refet i ha tancat el partit en el tie-break.

Remuntada de Nadal

En el quadre masculí, Rafa Nadal (4) ha arrencat amb un triomf molt treballat sobre el txec Peter Korda per 6-2, 1-6 i 7-6 (3). Nadal perdia per 2-5 en el tercer set i ha tornat a protagonitzar una gran remuntada. Acumula setze victòries en setze partits en el seu millor inici de curs de sempre. La millor arrencada de la història la va signar l’ara absent Novak Djokovic amb 41 partits guanyats el 2011. El segon registre també el té el balcànic amb 26 victòries el 2020. Nadal, que ja ha anunciat que no jugarà a Miami del 23 de març al 3 d’abril, s’enfrontarà en el setzens a l’anglès Daniel Evans (29è de l’ATP).