Atletisme

Miquel Corbera i Núria Gil, campions de Catalunya de trail running

S’ha disputat en el marc de la Lloretrail

Miquel Corbera (CA Montornés) i Núria Gil (CE Penedès) han assolit el títol de campions de Catalunya de Trail running en el marc de la Lloretrail, disputada diumenge sota l’organització de La Sansi.

La prova, amb sortida a la Font de la Kaikuta al Barri del Rieral, tenia una distància de 22,8 km, amb un desnivell positiu de 1074 metres. Corbera va cobrir el recorregut en 1h39:43, i va precedir Eduard Hernández (CE Penedès) i Marc Traserra (CA Vic), segon i tercer amb 1h42:32 i 1h43:36, respectivament. Gil, campiona per tercera vegada consecutiva, va ser l’única de les dones que va poder baixar de les 2 hores (1h59:40) i va liderar el triplet del CE Penedès, amb les seves companyes de club Mònica Vives (2h04:34) i Mireia Pons (2h06:51). De fet, el club penedesenc va ser el gran dominador de la competició per equips, tant en categoria masculina com femenina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)