Atletisme

Mechaal passa a la final del 3.000 m del mundial de pista coberta, però pateix en els últims metres

El palamosí acaba quart de la seva sèrie amb 7:52.27 i no es veu fresc en l’ultima volta

Adel Mechaal s’ha classificat per la final dels 3.000 m del mundial de pista coberta al ser quart en la seva sèrie amb un temps de 7:52.27. El palamosí ha seguit els passos de l’etíop Selemon Barega durant la cursa i ha atacat a 600 m dels final. La darrera volta l’hi ha costat, no s’ha vist fresc, i en els darrers metres ha patit i ha perdut un parell de llocs. Ha acabat quart, la darrera plaça que donava la classificació directe per la final. La victòria ha sigut per Selemon Barega amb 7:51.42.

Adel Mechaal (New Balance) ha explicat després de la cursa que ha viatjat molt els últims dies i no ha pogut descansar: “Sabíem que era complicat passar, però les sensacions han acompanyat. La falta de son els últims quatre dies ha provocat que en l’últim quilòmetre no estigués fresc.”

El millor temps de les eliminatòries l’ha fet l’etíop Lamecha Girma amb 7:46.21, mentre que el seu compatriota Berihu Aregawi, líder mundial de l’any ha acabat cinquè en la darrera sèrie (7:58.59). i ha quedat eliminat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)