Tennis

Fritz talla la ratxa de Nadal i guanya el títol a Indian Wells

El nord-americà de 24 anys Taylor Fritz (20), nascut a Rancho Santa Fe, una localitat a 160 quilòmetres d’Indian Wells, ha sigut profeta a casa seva i ha derrotat Rafa Nadal (4) per 6-3 i 7-6 (5) en la final del primer Masters 1.000 de la temporada. Fritz, que avui s’ha situat vuitè del món ascendint dotze posicions, només havia guanyat un títol fins ara a Eastbourne el 2019 i ha estat a punt de no jugar la final perquè tenia molèsties en el turmell dret. Nadal duia vint triomfs seguits en el seu millor inici de temporada de sempre, però no ha pogut doblegar la consistència del seu rival. El balear arrossegava molèsties al pit que van començar a mortificar-lo en el magnífic duel contra Carlos Alcaraz de les semifinals i va demanar dos copa la presència del fisioterapeuta. Fritz ha signat un 4-0 de sortida, amb 18 punts guanyats dels 24 jugats, davant d’un Nadal desconegut. El balear ha recuperat un dels dos breaks però ja no hi ha sigut a temps. En el segon parcial s’ha avançat amb un trencament, però Fritz ha reaccionat i ha resolt en el tie-break en un final de partit igualadíssim. Nadal ha aixecat pilota de partit en el desè joc i feia la impressió que tenia la capacitat per tornar a protagonitzar una de les seves clàssiques remuntades, però Fritz ha afrontat el tram final del partit més important de la seva vida amb solidesa.

La campiona del quadre femení va ser la polonesa Iga Swiatek (3), que va derrotar la grega Maria Sakkari (6) per 6-4 i 6-1 i es converteix en la successora de Paula Badosa. L’empordanesa va caure en les semifinals contra Sakkari.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)