Esquí

Bon paper de les esportistes andorranes al Campionat d'Espanya de Freestyle

Les del principat han aconseguit tres podis a la competició celebrada a Baqueira Beret

Baqueira Beret ha acollit aquest cap de setmana els Campionats d’Espanya de Freestyle, una prova que també era puntuable per la FIS, i les esportistes andorranes hi han aconseguit tres podis. L'Andorra Freestyle Club AFC hi portar un total de deu riders: sis que van participar en les proves d'esquí i els altres quatre, en les d'snowboard. I entre tots, van aconseguir quatre posicions de podi.

El primer va ser dissabte en la categoria U13 Freeski, quan Martin Canteli es va proclamar campió. Aquest mateix dia, els nou riders inscrits a la FIS van fer les qualificacions, i van aconseguir vuit classificacions.

Diumenge, a les finals, Diane Maharavo va aconseguir pujar al segon esglaó del podi en Freeski femení. I en snowboard femení, Èlia Pasquet va ser segona i Nerea Fernández, tercera. Pel que fa als nois, en snowboard Nahuel Tagliaferro va ser quart i el seu germà Limay, sisè. I en freeski masculí, Teo Garcia va ser setè, Henry O'Meara vuitè i Jan Ebri onzè.

Des de l'AFC destaquen "l’alt nivell que hi havia en aquest esdeveniment, amb la participació dels riders olímpics Thibault Magnin i Javier Lliso", i lloen els bons resultats dels seus esquiadors. "L’objectiu en aquesta prova era puntuar i augmentar en els punts FIS, i tots ells han assolit aquest objectiu", celebren.

La notícia completa a aquí

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció