Futbol sala

El Barça es retroba amb la victòria al Palau després de tres partit

Derrota per un clar 6-1 el Xota

El Barça s’ha retrobar amb la victòria en el Palau Blaugrana després de tres partits sense aconseguir-ho. Els blaugrana han derrotat per 6-1 el Xota en el partit corresponent a la 20a jornada. En els tres darrers partits de lliga jugats a casa el Barça no havia guanyat, en va empatar dos i en va perdre un.

El Barça ha sortit decidit a encarrilar el triomf i en el minut 5 Esquerdinha ha inaugurat el marcador i mig minut després Povill ha fet el 2-0. El conjunt navarrès s’ha vist superat per un Barça que ha buscat el tercer gol. Ha arribat a un minut i mig abans del descans amb un doble penal transformat per Pito.

En la segona part el Xota ha anar amb més decisió a l’atac i el porter Feixas ha fet tres o quatre aturades de molt mèrit. Després de tant insistir els navarresos han marcat, Juninho ha fet el 3-1 en el minut 32 i poc després han atacat de cinc sense porter. Els blaugrana han robat un pilota i Lozano ha marcat a porta buida a un minut i mig del final: En el minut següent Ortiz i novament Lozano han situat el 6-1 en el marcador.

Esquerdinha ha rebut un cop al turmell dret en la primera part i per precaució no ha jugat en la segona.