Futbol sala

L’Industrias venç el Ribera Navarra (6-4) i el Barça s’imposa al Manzanares (1-3)

Els colomencs encadenen set partits sense perdre

L’Industrias Santa Coloma ha guanyat tres punts molt importants al superar per 6-4 el Ribera Navarra en la 21a jornada. El Barça ha reforçat el seu liderat al imposar-se a la pista del Manzanares per 1-3.

Els colomencs han encadenat el sete partit sense perdre en un enfrontament complicat i en el que tot i que han anat per davant no han pogut sentenciar fins al final. S’han avançat amb un 2-0 i un 4-2 i el Ribera ha empatat en les dues ocasions. Els gols han sigut molt repartits i han marcat Corso, Verdejo, Drahovsky, Cardona, Bermusell i Álvarez.

El Barça ha hagut de treballar molt contra el Manzanares i mai s’ha pogut distanciar clarament. Al descans guanyava per només un 0-1 i en la segona meitat ha pogut imposar-se. Sergio Lozano ha fet dos gols, i Matheus, que tornava a l’equip després de la seva llarga lesió ha marcat el tercer i definitiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)