S’hi deixen l’ànima

Handbol. El Sarrià suma el primer triomf de la fase de permanència remuntant cinc gols i sobreposant-se als seus propis errors

Sarrià 25 Teucro 21

UE SARRIÀ:Toro (Moreno), Pararols (2), Arnau, Pórtulas (9), Rispau, Teixidor (4), Cabrera, Ballester (1), Lucea, Font (1), Fina, Mariscal (2) i Iñaki (2).TEUCRO:Santana (Rau), Roberto (2), Davila (1), Pereiro (4), Herrera (1), Moreno (3), Dos Santos, González, Deco (4), Areias (5) i Sánchez.PARCIALS:1-1, 5-2, 6-3, 8-9, 10-12; 10-14, 13-15, 16-17, 18-18, 19-19 i 25-21.ÀRBITRES:Rodríguez i Núñez. Vermella a Kilian (Teucro) i exclusions a Pararols (2), Pórtulas, Teixidor i Ballester (Sarrià); i a Sánchez (2), De Oliveira (3), Deco i Areias (Teucro).

La propera (04-04-22)

Alcobendas-Cajasur CBM; Villa de Aranda-Sant Quirze; Sòria-Ciudad Real; Zamora-UE Sarrià; Teucro-Esplugues

El Sarrià va demostrar que el seu feu pot ser clau en la gesta que pretén fer en la fase de permanència, remuntar fins als llocs que li permetin mantenir-se una temporada més en la categoria. L’equip de Josep Espar, tot i les baixes, va acabar sumant el primer triomf de la fase contra el Teucro en un partit que es va decidir en els minuts finals. Quan els locals, amb el públic entregat, va aconseguir remuntar cinc gols (10-15) i es va situar al davant ja no va deixar escapar els dos punts en uns minuts finals brillants de Pórtulas (9 gols), que va fer oblidar Guillem Lozano.

El partit va començar amb errors però amb el Sarrià, ben dirigit per Iñaki, manant a la pista i en el marcador (6-2). Un temps mort dels visitants va capgirar completament el partit. L’atac dels locals es va bloquejar en un cúmul de males decisions, errors tècnics i faltes en atac que van posar en safata la remuntada dels gallecs, que van saber trobar alguns forats en la defensa rival per completar un dolorós parcial de 0-7. Els sarrianencs van acabar salvant els mobles en el primer temps. En el segon temps va arribar la segona crisi. Més de sis minuts sense marcar (10-15). Però la reacció va ser meritòria. Les aturades de Toro van encendre la metxa i l’equip, encara cometent errors, va acabar remuntant per cor i rauxa en uns cinc minuts finals que han de marcar el camí de l’equip.