Ciclisme

Higuita resisteix els atacs a Montjuïc i s’endú la Volta

Sergio Higuita (Bora, 24 anys) ha resistit tots els atacs en el circuit de Montjuïc i s’ha confirmat com a vencedor de l’edició 101 de la Volta a Catalunya. És la primera volta del World Tour que guanya el jove colombià, que va trencar la general ahir en l’etapa entre Salou i Cambrils. En el podi final l’han acompanyat Richard Carapaz (Ineos) i João Almeida (UAE).

El vencedor de l’etapa ha estat l’italià Andrea Bagioli (Quick Step), que ha sorprès els favorits enllaçant amb el grup capdavanter a un quilòmetre del final i fent valer la seva velocitat en l’esprint. És la victòria més rellevant del jove ciclista.

Marc Soler (UAE) ha tornat a ser protagonista col·locant-se en l’escapada del dia i treballant per Almeida i Ayuso. que tot i que ho han intentat no han pogut deixar enrere Higuita. Carapaz també ho ha provat en la penúltima pujada al castell de Montjuïc però no ha tingut prou forces.

Higuita és el tercer colombià que guanya la Volta. Nairo Quintana ho va fer el 2016 i Miguel Ángel López, el 2019.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)