Handbol

El Sarrià no pot superar el Sòria a casa (27-28)

El Sarrià ha encaixat la primera derrota al seu pavelló en la fase de permanència contra un equip a qui treia un punt, el Sòria. Un parcial de 5-0 donava la iniciativa al conjunt de Josep Espar, que en la segona meitat veia com quan es posava per segon cop dos gols per sobre el rival tornava a capgirar el marcador.

El Sarrià s’ha vist tres per sota (6-9) després d’un inici marcat per les aturades de Biosca i els gols de Ballester. El relleu a la porteria local permetia Toro frenar la progressió castellana però les pèrdues de pilota i la manca de llançament exterior penalitzaven molt l’atac sarrianenc (9-12). Pórtulas en el primer contraatac local al minut 26 ajustava el marcador (11-12) i Lozano amb dos gols seguits en segona onada lligava el 4-0 que donava el primer avantatge sarrianenc (13-12). El cinquè gol de Balle a 1:35 obligava el tècnic visitant a aturar el rellotge (14-12), però un mal final amb exclusió a Jaureguiberry i pilota perduda a l’últim atac acabava amb gol in extremis del Soria (15-15).

El 21-20 de Guillem Lozano era el primer avantatge del Sarrià en la segona meitat (41’), amb un constant estira i arronsa. Ballester desaprofitava un penal però entre Toro i Lucea assistit per Lozano els locals recuperaven la màxima: 22-20 i temps del Sòria (14:10). L’exclusió de Lozano permetia els visitants capgirar el marcador (23-24). Josep Espar també demanava temps amb el 0-3 encaixat (19:04) i Ballester amb superioritat després del gol de Mariscal empatava a 25. L’exclusió de Ballester a tres minuts i amb 25-26 s’acabava amb 25-27 i els locals atacant sense porter. Bech de fora ajustava el resultat (26-27) però el Sòria no fallava i malgrat el temps mort el Sarrià no marcava i Lozano tancava el marcador a tres segons.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)