El Fraikin Granollers va sempre a remolc i salva un punt contra l’Ademar (32-32)

El Fraikin Granollers ha tingut fe i ha esgarrapat un empat contra l’Ademar Lleó (32-32) en la 23a jornada de l’Asobal. L’equip d’Antonio Rama ha anat a remolc a partir del 5-6 i ha arribat al descans amb cinc gols de desavantatge (12-17), amb dos darrers gols del visitant Marko Milosavljevic, i molta feina per davant per capgirar la dinàmica. S’ha acostat a un gol –23-24, 24-25, 25-26,26-27– però el conjunt de Lleó ha fet una estirada (26-30 en el minut 24) que semblava inaccessible. Els homes de Rama han serrat les dents, han perseverat (31-31) i Esteban Salinas ha marcat el 32-31 quan només faltaven 14 segons. Però Virbauskas, en el darrer segon, ha establert l’empat definitiu. El màxim golejador del conjunt vallesà ha estat Chema Márquez (9), mentre que part visitant, ha destacat el central Aidenas Malasinskas (8).