Rugbi

Títols per al RC Vilafranca del Penedès i el Barça en les lligues catalanes

S’han imposat al CEU (45-12) i la Santboiana (68-0) a la Foixarda en les categories sènior masculina i femenina, respectivament

El triomf del Barça sènior femení contra la Santboiana (68-0) va posar el colofó a les finals de les lligues catalanes que es van disputar dissabte a la Foixarda i suposava el punt i final a la temporada de rugbi a XV. Gairebé 4.000 persones van passar pel camp per veure alguna de les cinc finals programades durant la jornada. En sèniors masculins de la Divisió d’Honor Catalana Vueling, el RC Vilafranca del Penedès va complir els pronòstics i va vèncer el CEU per 45-12.

El primer títol de la jornada, en la final sub14 de la primera catalana, se’l va emportar la UE Santboiana, que es va imposar al BUC, per 60-6. Les victòries S16 i S18 van ser per al CR Sant Cugat, que van superar la Santboiana (28-15) i el Fènix (14-8), respectivament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)