Tennis

Ramos, contra Mannarino en el Godó

Tennis. El sorteig del quadre emparella Robredo contra un jugador de la prèvia en el seu últim torneig com a professional

El sorteig de l’Open Banc Sabadell va emparellar Albert Ramos, el millor català del rànquing mundial, contra el francès Adrian Mannarino. El mataroní (34è del món) serà favorit contra un rival de 33 anys i que actualment és el 68è de l’ATP. Si supera aquesta primera ronda, Ramos es trobarà en els setzens de final el britànic Cameron Norrie, quart cap de sèrie a Barcelona. Si Ramos es planta a quarts, podria trobar-se el castelloní Roberto Bautista. El torneig encara no ha definit ni els dies ni els horaris dels primers partits. Els grans favorits, això sí, començaran a jugar a partir de dimecres.

L’altre català del quadre gran, Tommy Robredo, que es retira després del torneig, haurà d’esperar per saber el rival, ja que serà un dels jugadors que venen de la fase prèvia. El seu partit està previst per a dilluns. Si els favorits superen els rivals en les primeres eliminatòries en els quarts de final, podria haver-hi un dels partits més atractius de tot el torneig. El grec Stefanos Tsitsipas, número 5 del món i primer cap de sèrie, es trobaria el jove Carlos Alcaraz, 11è jugador del món i gran revelació de la temporada. Molts els veuen, de fet, com el favorit per aixecar el títol al Godó. A l’altra banda del quadre, en els quarts podrien coincidir el canadenc Felix Auger-Aliassime, 9è del món, i l’argentí Diego Schwartzman, 6è favorit i 16è de l’ATP.

Davidovich repta Tsitsipas

El primer favorit del Godó, el grec Stefanos Tsitsipas, defensarà, avui, el seu títol al Masters 1000 de Montercarlo contra la revelació del torneig, el malagueny d’ascendència russa Alejandro Davidovich, que també competirà en el Godó. Tsitsipas va eliminar en les semifinals el primer favorit i tercer jugador del món, Alexander Zverev, (6-4 i 6-2) i Davidovich, botxí de Djokovic, va fer el mateix amb Dimirtov (6-4, 6-7 i 6-3). Davidovich ja va ser capaç de guanyar Tsitsipas l’any passat en el Masters 1000 de Roma. Davidovich debutarà, dimarts a Barcelona, contra un dels jugadors que superin la fase prèvia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)