Handbol

El Barça té en aquesta jornada la primera opció de ser campió de lliga, però no depèn d’ell

Ha de guanyar demà el Benidorm, i necessita que el Bidasoa perdi i el Fraikin Granollers com a molt empati

El Barça te la primera possibilitat de ser campió de la lliga Asobal en aquesta 24a jornada que es disputa demà i dijous. Els blaugrana no depenen d’ells mateixos i la combinació de resultats fa que sigui complicat que ho assoleixi. Podria ser molt més factible en la jornada 25 d’aquest cap de setmana. El conjunt blaugrana rep demà dimecres (17 h) el Benidorm, el quart classificat, i una victòria el deixarà a les portes del títol. Per ser campió necessitaria que els dos equips que el segueixen a la taula i encara tenen opcions matemàtiques de llitar pel títol, el Bidasoa i el Fraikin Granollers, ensopeguessin en aquesta jornada.

El conjunt d’Irun, segon a deu punts, rep també demà el Puente Genil (20.15 h) el tretzè, mentre que el conjunt vallesà visita dijous la pista de la Rioja (19.30 h) el cinquè. Perquè els blaugrana fossin campions haurien de guanyar i que el Bidasoa perdés i el Granollers empatés. D’aquesta manera a falta de sis jornades i 12 punts, superarien per 12 punts i la diferència de gols al Bidasoa i al Granollers. Si aquesta combinació de resultats no es produeix i tots tres guanyen, en la jornada que es jugarà dissabte i diumenge el Barça en faria prou amb una victòria per revalidar novament el seu títol de lliga. En aquesta ocasió ja dependria d’ell mateix.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)