Futbol sala

L’Industrias fa molts mèrits per puntuar i cau derrotat per la mínima (0-1) contra el Cartagena

Els colomencs han enviat cinc pilotes al pal i han dominat completament la segona meitat

L’Industrias Santa Coloma ha estat derrotat per un mínim 0-1 pel Jimbee Cartagena, el tercer, en un partit en el que ha fet molts mèrits per puntuar. Els colomencs no han estat gens encertats de cara a la porteria contraria i han enviat cinc pilotes al pal, i han creat moltes ocasions que ha aturat el porter visitant i no han pogut marcar.

El Cartagena ha començar el partit molt intens i amb ocasions i poc a poc l’Industrias ha anivellat el ritme i també ha pogut inaugurar el marcador, però ha enviat la primera pilota al pal. El Cartagena s’ha avançat en el minut 18 en una jugada d’estratègia i amb el 0-1 s’ha arribat al descans. La segona meitat ha estat dominada completament per l’Industrias que ha creat moltes ocasions de perill i ha enviat quatre pilotes més al pal del conjunt visitant. A falta de tres minuts per acabar els colomencs han atacat de cinc, però ni així han pogut superar la defensa visitant. Fins el darrer segon ho han estat intentant, la pilota no ha entrat i s’han hagut de conformar amb la derrota.