Tennis

Bolsova jugarà l’ITF de la Bisbal, que ja és el de més categoria de Catalunya

El salt de categoria de l’ITF de la Bisbal, dotat amb aquest 2022 amb cent mil euros i hospitalitat, l’ha convertit ja en el torneig femení de més categoria a Catalunya i això es traduirà també en la seva millor inscripció de la història. La tennista de Palafrugell Aliona Bolsova ha confirmat la seva presència, així com la neerlandesa Arantxa Rus, subcampiona el 2021 i ara mateix 75a del món, així com la joveníssima Vicky Jiménez (16 anys), una del es millors júniors del món. El torneig es disputarà del 8 al 16 de maig.

El torneig s’ha presentat avui a la Diputació de Girona al costat dels que es faran a Tossa de Mar i Platja d’Aro, també puntuables per a l’ITF (25.000 dòlars). Del 30 d’abril al 12 de maig, doncs, moltes tennistes catalanes i de la resta del món podran encadenar tres tornejos amb punts per al rànquing mundial i situats a poca distància. El CT la Bisbal, de fet, aspira el 2023 a formar part del circuit WTA. El seu president, Xavier Ponsatí, ha recordat que ara mateix els punts que dona el Godó per a l’ATP són 500 i els que dona l’ITF de la Bisbal són 160. “Tampoc és tanta diferència i nosaltres portem sis anys i ells més de seixanta.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)