El Granollers supera el Viveros Herol (35-29) i escala al segon lloc de l’Asobal

El Fraikin BM Granollers ha fet els deures contra el Viveros Herol BM Nava (35-29) i ha escalat fins al segon lloc de la lliga Asobal, aprofitant l’ensopegada d’ahir del Bidasoa a Conca (27-23). Chema Márquez, amb 9 gols, ha estat un dels factors desequilibrants del partit. L’equip d’Antonio Rama ha dominat de principi a fi i disposarà de cinc jornades per mantenir la segona plaça del campionat.

El conjunt vallesà ha marcat territori des de l’inici, amb un parcial de 7-2 i protagonisme anotador de Jan Gurri i Chema Márquez. Zupo Equisoain ja s’havia vist forçat a demanar temps mort i el conjunt castellà, amb grans intervencions del porter bielorús Dzmitry Patotski –acabaria la primera meitat amb 10 aturades i un 37% d’encert– ha reaccionat. Les diferències s’han reduït fins al 10-8. El partit ha entrat en una fase d’intercanvi de cops, en què el Granollers, amb sortides al contraatac i bones accions dels extrems, ha sortit beneficiat i ha arribat a l’equador amb 4 gols de renda (17-13).

En la segona part, la segona exclusió de Chrysanthos Tsanaxidis ha servit perquè l’equip d’Antonio Rama fes una altra estrebada en el resultat i ampliés l’avantatge fins als 6 gols (21-15). El Granollers ha continuat marcant el ritme de joc i no ha tingut problemes per segellar la seva 18a victòria en el campionat que el catapulta fins a la segona plaça. Amb el triomf encarrilat, Rama ha donat minuts de joc als integrants més joves de la plantilla com el porter Pol Varela.