Futbol sala

L’Industrias Santa Coloma, emparellat amb l’Antequera en les semifinals de la copa del rei

El tècnic Javi Rodríguez i el capità David Álvarez apel·len a la prudència, tot i tractar-se d’un rival de segona divisió. L’altra semifinal enfrontarà el Valdepeñas i el Jaén, que exercirà d’amfitrió en la fase final que es disputarà a l’Olivo Arena el 14 i 15 de maig

L’Industrias Santa Coloma ha quedat emparellat amb l’Antequera (17 h), equip de la segona divisió, en la primera semifinal de la copa del rei que es disputarà a l’Olivo Arena de Jaén el 14 de maig. En l’altra part del quadre (21 h) han quedat emparellats el Viña Albali Valdepeñas i el Jaén Paraíso Interior, el conjunt amfitrió. La final serà l’endemà 15 de maig a les 21 h (Esport3 i TdP). L’Antequera, que entrena José Antonio Borrego ‘Tete’, ha arribat a aquesta final a quatre després d’eliminar a Aspil Jumpers Ribera Navarra (9-5), el Futbol Emotion Saragossa (5-3), Pescados Rubén Burela (2-1) i Coiñena (2-3).

El tècnic colomenc Javi Rodríguez ha fet la següent valoració del resultat del sorteig: “Ens ha tocat el rival més incòmode perquè totes les mirades estaran posades en Industrias com a principal favorit per a passar l’eliminatòria. Sincerament crec que està al cinquanta per cent perquè tenen molt bons jugadors i un gran entrenador.” Per la seva part. el capità David Álvarez ha destacat: “El pitjor que podem fer és pensar que ja els hem guanyat i que estem a la final. Seria un gran error per part nostra. El simple fet que siguin equip de segona divisió ens pot penalitzar. Així que molt de compte amb l’excés de confiança. Hem de continuar amb la dinàmica actual i ser molt intensos durant tot el partit perquè si no és així, patirem.”

L’Industrias Santa Coloma participarà per tercera vegada consecutiva en la fase final de la copa del rei. És l’únic club que ha aconseguit jugar aquesta competició sota el format de final a quatre en tres edicions seguides (2020, 2021 i 2022).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)