Handbol

El Fraikin Granollers perd a la pista del Bidasoa (29-27) i li cedeix el segon lloc

Els vallesans guanyaven a cinc minuts del final i han encaixat un parcial de 4-0

El Fraikin Granollers ha estat derrotat en la seva visita a la pista del Bidasoa per 29-27 i ha perdut la segona posició que ocupava a la classificació que ara és del conjunt basc. La lluita pel segon lloc ha estat molt intensa en un partit molt anivellat i amb alternatives en el marcador. En la primera meitat el Bidasoa s’ha avançat de quatre gols (11-7) i s’ha arribat al descans amb un 15-13.

En l’inici del segon temps el Granollers s’ha tornat a posar per davant (16-17) i novament els bascos han donat la volta al marcador i han agafat tres gols d’avantatge (23-20). La lluita no s’ha aturat mai i els vallesans amb un parcial de 0-4 han agafat dos gols de marge i a falta de cinc minuts guanyaven per 25-27. El Bidasoa ha fet un parcial de 4-0 i s’ha emportat la victòria per 29-27. Chema Márquez ha destacat en el Granollers amb 10 gols i Sergi Franco n’ha anotat 7.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)