Ciclisme

Girona, epicentre mundial del ‘gravel’ amb ‘The Traka’

800 corredors de 35 països en la segona edició de la prova, que s’estrenava el 2019

La segona edició de ‘The Traka’, després de la seva prometedora estrena el 2019, ha comptat aquest cap de setmana amb 800 corredors de 35 països. L’italià Mattia de Marchi, i l’alemanya Marion Dziwnik n’eren els grans protagonistes amb les seves victòries en la distància 360K (366 quilòmetres amb 5000 metres de desnivell positiu). Un tour que passava pels llocs imprescindibles dela Costa Brava, la Serra de l’Albera, el Cap de Creus, els Aiguamolls de l’Empordà, el Montgrí o les Gavarres.

Mattia de Marchi ja havia guanyat la primera edició i, aquest cop, tenia en l’australià Lachlan Morton, corredor de l’Education First molt popular pels seus reptes d’ultradistància, el company de viatge fins que un problema mecànic deixava l’italià sol al davant per arribar a Girona després de 13h17:49. Morton, amb el seient trencat, aconseguia arribar al parc de les Ribes del Ter, ple de gom a gom, segon i Tomi Misser lligava el tercer lloc superant el neerlandès Diederik Deelen i l’alemany Ulrich Bartholmoes en els darrers instants.

L’alemanya Marion Dziwnik arribava a Fontajau de nit, després de 18h30:20 i després que la italiana Virginia Cancellieri anés al davant en la primera meitat del recorregut Alba Xandri era tercera.

‘The Traka’ tenia també un recorregut de 200 quilòmetres amb 1650 metres de desnivell positiu i un altre de 108 quilòmetres amb 1250 metres. El neerlandès Ivar Slik i l’aranesa Lydia Iglesias i el francès Julen Falchon i la britànica Annabel Fisher n’eren els vencedors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)