Tennis

Djokovic passa fluix contra Monfils en l’estrena a Madrid

ACTUALITZACIÓ. El serbi Novak Djokovic (1) ha tingut un debut plàcid en el Masters 1000 de Madrid i ha derrotat el francès Gael Monfils (21è) per 6-3 i 6-2. El partit ha estat interromput amb 2-2 del primer parcial perquè s’ha posat a ploure i s’ha hagut de desplegar la coberta retràctil. El número 1, que ha derrotar el tennista gal en els divuit enfrontaments, jugarà els setzens contra el vencedor del partit entre l’escocès Andy Murray i el canadenc Denis Shapovalov (14).

També s’estrena avui el murcià i campió a Barcelona Open Banc Sabadell Carlos Alcaraz (7), que pels volts de les 10 de la nit jugarà contra el perillós georgià Nikoloz Basilaxvili.

El mataroní Albert Ramos (43è de l’ATP), per la seva banda, ha perdut en el seu debut contra el croat Marin Cilic (24è) per 6-3, 3-6 i 6-4 en 2h15. Cilic, que domina el cara a cara contra el català per 7-3, jugarà els setzens de final contra l’alemany Alexander Zverev (2), doble campió del torneig el 2018 i el 2021.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)