Handbol

Inauguració institucional de la nova seu de la federació catalana a Sant Vicenç dels Horts

Tot i que ja s’hi treballa des del febrer, dimarts es va fer l’acte institucional de la inauguració de la nova seu de la Federació Catalana d’Handbol (FCH), ubicada a Sant Vicenç dels Horts. A més de l’alcalde Miguel Comino i el president de la FCH Jaume Fort, van participar en la inauguració el president de la UFEC Gerard Esteva, el president de la Federació Espanyola d’Handbol Francisco Blázquez i el representant territorial de l’Esport de Barcelona, Josep March, entre d’altres.

A l’hora dels parlaments, tothom va destacar l’encert del canvi, les possibilitats que presenta la nova seu, i la bona tasca que s’està fent des de la federació per anar complint els propòsits marcats per l’equip directiu.

Programa per afavorir la igualtat

D’altra banda, el president de l’handbol català havia participat al matí en la presentació del Programa per afavorir la igualtat entre homes i dones de la FCH, portat a terme pel Grup d’Investigació Social i Educativa de l’Activitat Física i l’Esport (GISEAFE) de l’INEFC, i que és fruit de l’acord signat entre totes dues institucions el juny de l’any passat. També va assistir a aquest acte, presentat a l’INEFC de Barcelona, la secretària general de l’Esport i de l’Educació Física Anna Caula, i la directora de l’Institut de la Dona, Meritxell Benedí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)