Tennis

Bassols perd un partit molt igualat contra Rosca en els quarts de l’ITF Pola Giverola

La blanenca ha cedit per 6-4, 3-6 i 6-4 en 2h48 de lluita contra la tennista romanesa

La blanenca Marina Bassols ha vist estroncada la seva trajectòria en els quarts de final de l’ITF Pola Giverola de Tossa de Mar en un partit molt disputat contra la romanesa Ioana Loredana Rosca, per 6-4, 3-6 i 6-4 en un duel que s’ha allargat fins a les 2h48. Ha estat un partit amb alternances i la catalana ha sabut reaccionar després de perdre el primer set. En el parcial definitiu, totes dues jugadores s’han trencat el servei en els dos primers jocs, però en el desè la selvatana ha tornat a perdre terreny amb una doble falta i ha acabat cedint en la segona pilota de partit. Amb el servei, Rosca ha alternat encerts (14 aces) amb dobles faltes (9). Precisament, Bassols i Rosca són companyes de joc en el quadre de dobles i aquesta tarda han segellat l’accés a la final després de vèncer la turca Berfu Cengiz i la nord-americana Sofia Sewing, per un doble 6-4. En les semifinals d’individuals, Rosca s’enfrontarà amb la sud-africana Isabella Kruger, que s’ha imposat a la nipona Mei Yamaguchi (7-6 i 6-3) en un partit entre dues jugadores provinents de la fase prèvia.

També ha accedit a les semifinals la mallorquina Rosa Vicens, que ha eliminat la suïssa Jenny Duerst, per 7-5 i 6-2. La seva rival serà turca Pemra Ozgen (8), que ha vençut la italiana Giulia Gatto-Monticone (2), per 6-3 i 7-6.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)