El Sarrià perd contra el cuer (32-25) i certifica el descens

Quarta derrota seguida del Sarrià, a Pontevedra contra el Teucro. El cuer del grup de permanència, ja descendit i l’únic a qui ha guanyat en aquesta segona fase de la competició (25-21 al març), només havia guanyat un partit en tota la temporada. El resultat fa que el descens de l’equip sarrianenc, que perdia 17-9 a la mitja part (6 gols de Pereiro pels locals), sigui un fet a manca de tres jornades més per disputar i amb independència de què faci demà el Ciudad Real, que marca la permanència amb 15 punts –el Sarrià en té 8 i com a molt en sumaria 6, a banda de tenir-hi l’average particular en contra (30-24 a Castella i empat a 24 al Gironès.

La desqualificació de Gonçalo Areias al minut 9, quan els locals estaven amb un menys i el resultat era de 4-3, estimulava els gallegs, que marxarien 10-4 amb un 4-0 de parcial. El pas pels vestidors seria profitós per als grocs: 1-4 i 18-13 de Jaureguiberry al minut 6 de la segona.

El temps mort local permetia al Teucro recuperar la diferència (22-15). Espar recorria al minut amb 25-17 a 13 minuts per acabar i una segona desqualificació pel Teucro en el 27-19 de Teixidor marcava els últims 10 minuts (28-19).