El Fraikin Granollers guanya el Conca en els darrers segons (36-35) i torna a ser segon

El Fraikin Granollers ha guanyat l’Incarlopsa Conca en els darrers segons per 36-35 i s’ha tornat a situar en la segona classificació de la taula, ja que el Bidasoa ha perdut. Els vallesans han hagut de treballar i patir molt per sumar els dos punts, ja que a poc més d’un minuts pel final perdien de dos gols (34-35) i han remuntat. L’enfrontament ha sigut molt disputat i anivellat amb curtes avantatges pels dos equips. S’ha arribat al descans amb un empat (19-19). La segona meitat ha continuat igual amb curtes avantatges d’un i altre i la remuntada finals dels granollerins. Chema Márquez ha anotat vuit gols.

El Bidasoa, el segon, ha perdut per 32-30 a la pista del Torrelavega i amb la seva ajustada victòria el Granollers torna a ser segon.