El Granollers guanya l’estatal juvenil al derrotar el Barça en la pròrroga (37-38)

El Granollers ha guanyat brillantment el campionat d’Espanya juvenil al superar en la pròrroga de la final al Barça per un ajustat 37-38. El patit ha estat molt disputat, anivellat i emocionant. El conjunt vallesà perdia per 31-30 i amb el temps esgotat ha disposat d’una falta. Victor Romero ha trobat un forat a la tanca defensiva, ha empatat el partit (31-31) i ha format la pròrroga. El temps suplementari també ha estat intens i el Granollers ha aconseguit el gol de la victòria a sis segons del final amb un llançament de Ferran López, que ha marcat 11 gols en la final.

En les semifinals el Granollers va superar l’Alcobendas, l’amfitrió, 21-35 i el Barça es va desfer de l’Ikasa per 19-28.