Ciclisme

Anna Ramírez és segona en la segona etapa de la Titan Desert i manté el lideratge

La segona etapa de la Titan Desert, la primera part de l’etapa marató, ha estat anivellada en les dues categories. L’osonenca Anna Ramírez ha acabat segona amb el mateix temps (3h49.38) que la primera classificada la namíbia Vera Looser. La catalana manté el lideratge que va aconseguir en la primera etapa amb 3:41 d’avantatge sobre Vera Looser.

En la categoria masculina set ciclistes han arribat a meta amb el mateix temps de 3h24:35 i el primer classificat ha estat el basc Julen Zubero per davant del suís Keonny Looser, mentre que el català Oriol Colomé ha acabat quart. El castellà Francisco Herrero, tercer de l’etapa, manté el primer lloc de la general.

Aquesta segona etapa de 102 km entre Merzouga i Ksar Jdaid és la primera part de l’etapa marató. Els participants no tindran ajuda mecànica ni de fisioteràpia aquesta nit i demà disputaran la segona part de l’etapa marató, entre Ksar Jdaid i Fezzou de 125 km, la tercera etapa que és la més llarga d’aquesta edició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)