La UE Sarrià s’acomiada de la divisió de plata amb un triomf a casa

Derrota per un mínim 27-26 el Villa de Aranda

La UE Sarrià es mereixia acabar aquesta temporada a plata amb una victòria. I ho ha aconseguit. L’equip local ha dit adeu a la divisió de plata amb una gran victòria contra el Villa de Aranda amb un marcador final de 27-26, després del gol a l’últim minut del jove jugador Ivan Sanchez, autor de quatre dianes.

El final del partit ha sigut no apte per cardíacs, on els dos equips s’han tornat els cops constantment, però la UE ha pogut marcar l’últim gol del partit i trencar així la ratxa de sis derrotes. Gran actuació de l’equip, que ha estat liderat per Uri Teixidor que ha sigut el màxim golejador amb 9 gols.

El ritme de l’inici semblava d’un partit de pretemporada degut a la falta de tensió. Dos equips que prioritzen els atacs a les defenses. Pressionen per mantenir la pressió. El partit ha començat amb un ritme fulgurant i els equips han marcat un gol per minut jugat. En els primers quinze minuts ja s’havien anotat tretze gols. Uri Teixidor ha marcat cinc gols en quinze minuts. El pivot, Joel Pararols, ha tornat avui després de la lesió per disputar l’últim partit de la temporada. La tònica de la primera part ha sigut una diferència de dos gols a favor del Sarrià. El primer temps ha finalitzat amb victòria provisional de l’equip local, 14-13.

A l’UE Sarrià li ha costat entrar en dinàmica a la segona part. Però a la referència de l’equip, l’Uri Teixidor, no li ha costat gens tornar a ser efectiu de cara a porta, i passats nou minuts de la segona part, portava la meitat dels gols de l’equip.

El Sarrià patirà molt la seva marxa l’any vinent. L’equip també deia adéu avui al seu porter, l’Aleix Toro, el jove arquer, que ha assegurat la victòria de l’equip amb l’aturada final, i que deixa l’equip a la recerca de nous reptes. I Mauro Jaureguiberry ha dit adéu a la UE amb tres gols.

La UE Sarrià ha acabat la temporada donant una victòria a la seva afició que ha abarrotat el pavelló i que s’ha pres el partit com una festa i que ha celebrat el xiulet final com si es tractés d’un títol. I aquesta victòria final, pot donar ànims a l’equip de cara a l’any vinent, on s’enfrontaran al repte de jugar en una nova categoria, després de tres temporades seguides a la divisió de plata.