Subcampionat de lliga del Fraikin Granollers després de 29 anys

Els vallesans derroten per 35-29 el Recoletas Atlético Valladolid

El Fraikin Granollers ha aconseguit de manera brillant el subcampionat de lliga al derrotar per 35-29 el Recoletas Atlético Valladolid en el darrer partit de la lliga. Els vallesans feia 29 anys, des de la temporada 1992-93, que no finalitzaven en la segona posició en la lliga. 1.900 espectadors han presenciat en directe aquesta victòria contra un equip que es jugava la permanència i que ha lluitat durant tot el partit. El Valladolid malgrat la derrota ha aconseguit la permanència.

El Granollers ha iniciat el partit endollat (6-2) en el minut 4, però el Valladolid sempre s’ha mantingut a pocs gols i ha empatat (8-8) en el minut tretze. Al descans s’ha arribat amb una mínima avantatge local per 16-15. En la segona meitat els vallesans han decidit sentenciat el partit i ho han aconseguit desprès d’un parcial de 6-0 que els ha situat amb la màxima avantatge de nou gols (27-18) en el minut 40. El Valladolid ha retallat una mica la diferència, però mai ha inquietat la victòria del Fraikin Granollers per 35-29. Chema Márquez, Pol Valera i Sergi Franco han marcar sis gols cada un.