Subcampionat del Fraikin Granollers

Handbol. Els vallesans derroten per 35-29 en el darrer partit de la lliga Asobal el Valladolid, que es jugava la permanència

Després de 29 anys, el Fraikin Granollers va tornar a finalitzar en la segona posició de la lliga i va aconseguir el subcampionat. La darrera vegada va ser la temporada 1992-93. Els vallesans es van assegurar el segon lloc de la lliga Asobal en guanyar en la darrera jornada el Recoletas Atlético Valladolid (35-29) davant de 1.900 espectadors que van gaudir d’una nova fita històrica. El Valladolid es jugava la permanència: va lluitar durant tot el partit i, malgrat la derrota, la resta de resultats el van afavorir i la va aconseguir.

El Granollers va iniciar el partit amb encert i es va situar amb un 6-2 en el minut 4, però el Valladolid sempre es va mantenir a pocs gols i va empatar (8-8) en el minut tretze. Al descans es va arribar amb un mínim avantatge local de 16-15. En la segona meitat, el Granollers va decidir sentenciar el partit i ho va aconseguir desprès d’un parcial de 6-0 que el va situar amb el màxim avantatge de nou gols (27-18) en el minut 40. El Valladolid va retallar una mica la diferència, però mai no va inquietar la victòria del Fraikin Granollers, per 35-29. Chema Márquez, Pol Valera i Sergi Franco van marcar sis gols cada un.