Handbol

El Barça venç el Logronyo (40-26) i jugarà la final de la copa Asobal contra el Bidasoa

Reaparició pletòrica de Ludovic Fàbregas, designat MVP del partit

ACTUALITZACIÓ. El Barça ha derrotat el Logronyo per40-26 (21-11 a la mitja part) a Saragossa amb molta autoritat i jugarà demà la final de la copa Asobal (18h) contra el Bidasoa, que ha superat el Fraikin Granollers (32-28). L’equip de Carlos Ortega arriba ben endollat a la final a quatre de la lliga de campions que ha de jugar a Colònia els dies 18 i 19 de juny. El pivot Ludovic Fàbregas ha tornat amb encert a l’equip, un valor afegit. De fet, ha estat el màxim golejador del partit amb 7 gols en vuit llançaments. Ha estat designat MVP del partit.

El Barça ha fet el primer estrip amb dos gols seguits de contraatac marcats per N’Guessan i Mem gràcies auna defensa intensa (8-4). El porter Leo Maciel ha contribuït amb bones aturades i els blaugrana han anat incrementant l’avantatge, estressant l’atac rival amb una defensa de gran nivell i fent molt mal en els contraatacs. De fet, el Barça ha deixat el partit pràcticament sentenciat en la primera part, tant numèricament com per les sensacions que ha transmès i pel desencís que provocat l’exhibició blaugrana a les files rivals.

Col·lapse del Fraikin Granollers

Uns minuts de col·lapse en la segona part i la precipitació en el tram final han acabat condemnant el conjunt vallesà, que havia dominat bona part del primer temps i la posada en escena del segon. En tot cas, el subcampió de la lliga i de la copa del rei tanca el curs amb molt bona nota. La primera meitat ha tingut diverses alternatives, tot i que el conjunt vallesà s’ha mostrat més consistent i ha fet molt mal al seu rival a còpia de contraatacs. L’equip basc ha pogut replicar el ritme imposat pels granollerins gràcies a l’encert d’Iñaki Cavero, que ha acabat el primer temps amb 9 gols i un cent per cent d’efectivitat. El resultat del primer temps ha estat de 16-17.

El guió s’ha repetit a l’inici del segon temps i amb un parcial de 0-3 el Granollers ha ampliat la seva renda fins al 16-20 en una fase del partit en què els dos porters, Rangel Luan i Xoan Ledo, han guanyat protagonisme. Les aturades del porter gallec i tres gols consecutius d’Adrián Fernández i un altre de l’infal·lible Cavero han tornat a ajustar el resultat (20-20). El temps mort d’Antonio Rama era obligat. Però el col·lapse vallesà s’ha allargat i el Bidasoa ha capgirat el resultat (23-21). El Granollers ha tornat a veure momentàniament la llum, amb accions des de la segona línia (Esteban Salinas i Adrià Martínez) i el duel ha entrat en una fase d’intercanvi de cops. La reacció catalana no ha tingut continuïtat i altre cop l’aparició de Cavero (14 gols) ha tornat a donar la iniciativa a l’equip basc (28-25). El Granollers no havia dit la seva última paraula (29-28), però la precipitació final els ha acabat passant factura.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)